Новини

2024-04-24 Що можна отримати Безкоштовно в Клініці Біхелсі?

Наша місія: Ми піклуємося про Ваше здоровя щодня, та при потребі надамо Вам медичну допомогу: професійно, якісно та швидко.

2024-04-14 Не ігноруйте алергію: вона може свідчити про серйозніші проблеми зі здоров’ям.

Алергія - це гіперчутлива реакція імунної системи на певні речовини, що потрапляють до організму. Зверніться до Лора для діагностики і лікування проблеми

2024-04-14 Біль в горлі - серйозний привід звернутися до отоларинголога

Біль у горлі може виникати з різних причин: від простого подразнення слизової оболонки до гострого тонзиліту чи ларингіту. Тільки отоларинголог здатний визначити точну причину недуги та підібрати ефективне лікування

2024-04-14 Чому варто звернутися до уролога?

Завітайте до уролога у Луцьку щоб зберегти ваше репродуктивне здоров’я. Чи турбує вас біль у спині, часте сечовипускання або проблеми з ерекцією? Не ігноруйте ці тривожні сигнали!

2023-08-29 Про важливість регулярного скринінгу здоров’я

Всесвітня організація охорони здоров’я  рекомендує проходити медичне обстеження  щороку всім пацієнтам, в тому числі тим, хто почуває себе повністю здоровим.

2023-08-25 Імунізація вагітних: Важливість вакцинації для майбутніх матерів та їх дітей

Під час вагітності зростає ризик тяжкого перебігу інфекцій та їх ускладнень. Імунізація вагітних захищає як матір, так і плід від інфекційних хвороб та може забезпечити пасивний захист немовляти від певних інфекцій після народження шляхом передачі імуноглобулінів від матері.

2023-08-18 Поради лікарки: як підготувати дитину до школи

Сімейна лікарка клініки «Behealthy» Ольга Лаврушко  сформувала поради батькам, як підготувати дитину до школи.

2023-08-14 Поради лікарки: як покращити сон

Сімейна лікарка клініки, медичний директор клініки «Behealthy» Ольга Сидорук підготувала 10 порад для покращення сну.

2023-08-03 «Грудне молоко завжди має оптимальний склад», - сімейна лікарка Наталія Назарук

Для матері та дитини грудне вигодовування має чимало переваг, які зроблять цей процес незабутнім та корисним для обох.

2023-07-27 Поради лікарки: Як краще харчуватися влітку

Сімейна лікарка клініки "Біхелсі" Тетяна Поліщук підготувала декілька порад, як скоригувати ваш раціон влітку, щоб запастися корисними елементами на цілий рік.

2023-07-17 Поради лікарки: Як вберегти дітей від перегрівання

Синоптики прогнозують, що наступний тиждень буде дуже спекотним, тому існує небезпека теплового чи сонячного удару у дітей. Як вберегти дітей і уникнути перегрівання?

2023-06-16 Що таке біоревіталізація?

Біоревіталізація  – це один із способів омолодження шкіри на клітинному рівні, який дає змогу сповільнити процеси старіння. Препарати на основі гіалуронової кислоти, вводяться підшкірно.

2022-11-08 Позбуваємося болю безпечно

Наразі НПЗП – одна з найпопулярніших категорій ліків як серед пацієнтів, так і в колі медичних спеціалістів. Зворотний бік використання цих високоефективних засобів – широкий спектр побічних ефектів. Саме в майстерному управлінні ризиками полягає ключове завдання клініцистів. І правильний вибір НПЗП у конкретній клінічній ситуації – обов’язкова умова для успішного балансування між «допомогти» та «не нашкодити».

2022-11-07 Що таке мавп’яча віспа та як уберегтися?

Віспа мавп - рідкісне вірусне захворювання, яке передається людині від тварин. Симптоми мавпячої віспи  схожі з симптомами, натуральної віспи, але зазвичай менш серйозні. Не зважаючи на те, що віспа мавп протікає набагато легше, вона може привести до фатального результату.

2022-10-10 Як налагодити грудне вигодовування

Жіноче молоко є унікальним продуктом. Воно складається з більше ніж 1000 компонентів і містить величезну кількість речовин, які неможливо синтезувати штучно. Годувати грудьми економічно вигідно, це безпечна та завжди доступна їжа для дитини. Молоко мами завжди має необхідну температуру і оптимальний склад, який постійно змінюється в залежності від віку дитини і її стану .

Записатись на прийом