Новини

2023-08-16  Зручно та швидко: тепер самостійно записуйтесь до лікаря через додаток "Клініка Біхелсі"

Ми завжди вдосконалюємо наші послуги, щоб робити ваше лікування ще зручнішим та доступнішим. Тому раді повідомити вам про новий інноваційний спосіб запису до сімейного лікаря

2023-08-10 У клініці "Behealthy" можна здати понад 1000 аналізів

Для максимальної зручності та комфорту наших пацієнтів, в кожному відділенні клініки "Behealthy" працює повноцінний пункт забору аналізів, найбільшої в Україні мережі лабораторій "Медлаб".

2023-07-28 Лікарі клініки "Біхелсі" на залізничному вокзалі Львова надають допомогу внутрішньо переміщеним особам

У серці Львова, прямо на центральному ЖД вокзалі, криється надзвичайно важлива ініціатива - клініка "Біхелсі" щоденно надає допомогу та професійні консультації для внутрішньо переміщенних осіб.

2023-07-07 У клініки "Біхелсі" можна записатися онлайн

Відтепер ви можете записатися на прийом до наших лікарів онлайн через наш сайт або мобільний застосунок. 

2023-07-06 Клініка «Біхелсі» пропонує знижку 50% на апаратну епіляцію

Позбутися від волосся назавжди – реально. Не потрібно кожен день подразнювати шкіру голінням та чекати, коли волосся достатньо відросте для планової депіляції воском чи шугарингом.

2023-07-04 Лікарі клініки “Біхелсі” надали медичну допомогу та консультації для внутрішньо переміщених осіб

У вівторок, 4 липня, медична команда клініки сімейної медицини "Біхелсі" вирушила до міста Маневичі, щоб надати необхідну допомогу внутрішньо переміщеним особам (ВПО).

2023-06-22 Лікарі клініки "Біхелсі" взяли участь у міжнародній конференції PRIME Pediatrics

Лікарі відділення №12 (Львів вул. Шевченка 60) взяли участь у трьохденній міжнародній конференції PRIME Pediatrics.

2023-06-21 Директор мережі "Біхелсі" Іван Гусак: "Для мене лікар - це людина з харизмою"

Максимально відверте інтерв’ю із  директором, головним лікарем Іваном  Гусаком, в якому говорили про сильні та слабкі сторони керівництва та клініки, ідею створення медичної мережі  та   послуги, які можуть отримати відвідувачі тощо.

2023-06-20 Працівники клініки "Біхелсі" зустрілися для обміну досвідом

З нагоди Дня медичного працівника, який цьогоріч відзначають 27 липня колектив Клініки сімейної медицини Behealthy зустрівся у мальовничому селі Кримне, щоб поділитися досвідом та краще познайомитися між собою.

2023-06-17 Клініка сімейної медицини “Біхелсі” запустила роботу мобільних груп

Клініка сімейної медицини “Біхелсі” спільно з міжнародним партнером фондом Oxfam за сприяння Банку Львів розпочали проект по наданню допомоги внутрішньо переміщеним особам.

2023-05-16 У ковельському відділені клініки Біхелсі з’явилася послуга масажу

Скористайтеся послугами фахівців Клініки сімейної медицини Біхелсі‒ кваліфіковані професіонали нашої клініки допоможуть вам почуватися здоровими та красивішим.

2023-05-05 У Луцьку відкрився новий центр лазерної епіляції

Позбутися небажаного волосся на вашому тілі назавжди допоможуть професіонали у Клініці сімейної медицини “Behealthy” за адресою м. Луцьк вул. Декабристів 25.

2023-04-17 У Львові запрацювала четверта клініка "Біхелсі"

Ви можете отримати повний спектр медичних послуг, включаючи сімейну медицину, педіатрію, терапію, денний стаціонар, неврологію, дитячу неврологію, хірургію, отоларингологію, кардіологію, гастроентерологію та ендокринологію.

Записатись на прийом