У клініки "Біхелсі" можна записатися онлайн

07/04/23У клініки "Біхелсі" можна записатися онлайн

Клініка "Біхелсі" оголошує про запуск нового онлайн сервісу, який дозволяє пацієнтам записатися на прийом до лікаря в зручний для них спосіб. Тепер ви можете скористатися нашими послугами, не виходячи з дому, використовуючи сайт клініки або мобільний додаток.

Для того, щоб записатися на прийом, вам потрібно отримати особистий код на реєстрації або у вашого сімейного лікаря, або на рецепції клініки. Завдяки новій послузі ви можете не тільки забронювати зручний час для прийому, але і переглянути свої направлення, рецепти та аналізи, що дозволить зекономити час та зробити ваше лікування більш ефективним.

Використання нашого сервісу онлайн-запису дозволить уникнути черг та довгих очікувань. Ви зможете отримати необхідну консультацію в зручний для вас час, що заощадить ваш час.

Клініка "Біхелсі" завжди стежить за новітніми технологіями та надає своїм клієнтам максимально можливий рівень сервісу. Ми працюємо над тим, щоб наші пацієнти отримували максимально зручний та ефективний сервіс лікування. Записуйтесь на прийом онлайн та довіряйте своє здоров'я професіоналам клініки "Біхелсі".

У Волинській області ми приєдналися до системи Медпорталу:

Посилання на сайт:

https://medportal.ua/#/?misCode=MBH

Посилання на додаток:

Android https://play.google.com/store/apps/details?id=behealthy.medportal.ua

У Львівській області ми працюємо через систему Helsi:

Посилання на сайт: 

https://helsi.me/

Мобільний додаток:

Android https://play.google.com/store/apps/details?id=behealthy.medportal.ua

IOS https://apps.apple.com/ua/app/helsi/id1536904940?l=uk

Новини клініки онлайн запис
Записатись на прийом