Новини

2022-11-08 Позбуваємося болю безпечно

Наразі НПЗП – одна з найпопулярніших категорій ліків як серед пацієнтів, так і в колі медичних спеціалістів. Зворотний бік використання цих високоефективних засобів – широкий спектр побічних ефектів. Саме в майстерному управлінні ризиками полягає ключове завдання клініцистів. І правильний вибір НПЗП у конкретній клінічній ситуації – обов’язкова умова для успішного балансування між «допомогти» та «не нашкодити».

2022-11-07 Що таке мавп’яча віспа та як уберегтися?

Віспа мавп - рідкісне вірусне захворювання, яке передається людині від тварин. Симптоми мавпячої віспи  схожі з симптомами, натуральної віспи, але зазвичай менш серйозні. Не зважаючи на те, що віспа мавп протікає набагато легше, вона може привести до фатального результату.

2022-11-03 Що таке синдром відкладеного життя та як із цим боротися

Синдром відкладеного життя (або невроз відкладеного життя) — це звичка жити “потім”. Людина думає, що колись у її житті настане ідеальний момент, щоб почати жити так, як вона цього хоче. Варто лише потерпіти та дочекатися його. Однак така психологічна установка лише відбирає цінний час і не призводить до жодних позитивних результатів.

2022-10-10 Як налагодити грудне вигодовування

Жіноче молоко є унікальним продуктом. Воно складається з більше ніж 1000 компонентів і містить величезну кількість речовин, які неможливо синтезувати штучно. Годувати грудьми економічно вигідно, це безпечна та завжди доступна їжа для дитини. Молоко мами завжди має необхідну температуру і оптимальний склад, який постійно змінюється в залежності від віку дитини і її стану .

2022-10-04 Як покращити роботу мозку

Потужний вплив на мозок та інтелект чинять подорожі та пізнання чогось нового. Людина, яка не розвиває свій кругозір, ризикує мати проблеми з пам’яттю в похилому віці. Тому відкривайте для себе нові місця, нові таланти та здібності, знайомтеся з різними людьми.

2022-09-23 Антибіотикорезистентність: небезпека та ризики

З кожним роком лікувати бактеріальні інфекції стає все дедалі складніше. А нераціональне використання цих препаратів може призвести до того, що інфекційні хвороби, які наразі швидко і без наслідків лікуються антибактеріальними препаратами, можуть стати смертельно небезпечним.

Записатись на прийом