Знайомтесь із фахівцями клініки сімейної медицини "Біхелсі"!

07/07/21Знайомтесь із фахівцями клініки сімейної медицини "Біхелсі"!

Ми продовжуємо розповідати про лікарів клініки сімейної медицини «Біхелсі».

І до Вашої уваги хочемо представити висококваліфікованого фахівця – лікаря кардіолога, за плечима якого 4 роки досвіду роботи в кардіології.

Знайомтесь – Олег Іванович Миронюк!

Лікар Миронюк навчався у Вінницькому національному медичному університет імені М.І.Пирогова. Закінчив інтернатуру на базі Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького та Луцької міської клінічної лікарні. Також пан Олег успішно пройшов курси спеціалізації по кардіології на базі факультету післядипломної освіти Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.

Важливо наголосити про досвід роботи пана Миронюка - лікар-кардіолог Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Лікар-кардіолог палати інтенсивної терапії КП «Луцька міська клінічна лікарня».

Одним із пріоритетних напрямків практичної діяльності Олега Івановича є лікування постінфарктних хворих, пацієнтів з ішемічною хворобою серця, серцевою недостатністю, гіпертонічною хворобою, порушення ліпідного обміну.

Лікар Олег Миронюк із задоволенням приймає участь у профільних конгресах, конференціях, семінарах та вебінарах. Проходить онлайн-тренінги з метою підвищення кваліфікації, а також курси професійного вдосконалення.

Цікавим фактом є те, що наш кардіолог - дійсний член асоціації превентивної та антиейджинг медицини!

Порада лікаря така: важливо змінювати спосіб життя та мислення, намагатися зі всіх сил не стати пацієнтом.

І ми цілком підтримуємо таку слушну думку.

Вчасно проходьте обстеження, бережіть себе і будьте здорові!

Записатись на прийом