Уклади декларацію із своїм сімейним лікарем та отримай знижку 15% на всі платні послуги клініки «Біхелсі»

10/06/21Уклади декларацію із своїм сімейним лікарем та отримай знижку 15% на всі платні послуги клініки «Біхелсі»

Чи пора обрати "свого" сімейного лікаря, щоб підписати з ним декларацію?

Кожен із нас задавав собі таке питання. Дехто його успішно вирішив, інші відклали це на подальшу перспективу та досі шукають відповідь на нього.

Клініка сімейної медицини "Біхелсі" здійснює цей медичний сервіс, а разом із ним надає ще деякі переваги пацієнтам, які укладають декларацію з сімейними лікарями Клініки:

- Цілодобову онлайн підтримку,

- Знижку 15% на всі платні послуги Клініки «Біхелсі»*

Для укладання декларації необхідно мати паспорт (або інший документ, що підтверджує статус резидента України), ідентифікаційний код, а для дитини – Свідоцтво про народження. Після того, як необхідні дані будуть введені обраним Вами лікарем в систему – на Ваш номер телефону прийде смс із кодом підтвердження. Цей код необхідно продиктувати чи надіслати фахівцю Клініки "Біхелсі".  Після верифікації даних, ми роздрукуємо Декларацію та перешлемо Вам в електронному вигляді або передамо у паперовому - за Вашим бажанням.   

Якщо Ви маєте діючу декларацію, але хочете змінити заклад чи фахівця, Вам достатньо повідомити про це одного з наших сімейних лікарів, надати в електронному вигляді свої прізвище, ім’я та по-батькові й повну дату народження. Після цього на Ваш телефон прийде 4-значний код підтвердження, який треба назвати чи надіслати сімейному лікарю. Щойно укладену декларацію, ми надішлемо Вам в електронному варіанті.

Акція діє з 11.06.2021р. до 31.08.2021р.

Фахівці Клініки сімейної медицини "Біхелсі" дбають про здоров'я своїх пацієнтів та надають послуги якісно, швидко, професійно!

Будьте здорові!

*Знижка 15% поширюється на усі медичні послуги, які не входять у перелік пакету медичних гарантій первинної допомоги (для пацієнтів, які уклали декларації в Клініці) та діє до 31.12.2021р.

Будьте здорові!

Записатись на прийом