Це не завжди інфаркт міокарду...

04/03/21Це не завжди інфаркт міокарду...

Хвороби опорно-рухового апарату - надзвичайно поширена проблема.

Проте їхні прояви доволі часто маскуються під інші захворювання.

У випадку симуляції інфаркту міокарду чи інших серцевих хвороб, розходження виявляється доволі швидко, через ризик розвитку загрозливого стану для пацієнта. Проте подальша тактика лікаря і пацієнта найчастіше не є найкращим вибором. У кожного з них відбувається заспокоєння, що це не інфаркт, це не загрозливий тривожний стан, а тому можна спокійно продовжувати звичний ритм життя. При цьому порушення залишається без належної уваги.

Наслідки такої поведінки можуть не забаритися.

Постійне обмеження рухів, призводить до гіпотрофії певних груп м’язів, погіршення трофіки та розбалансованої роботи цілісного механізму нашого біологічного корсету-основи функції прямоходіння. Коли ми не надаємо цьому значення, звикаємося з новими умовами рухової та фізичної активності, організм бере в свої руки корекцію дисфункції. Він обмежує певні рухи, обділяє менш навантажені м’язи поживними речовинами, погіршується кровообіг, знижується трофіка і метаболізм. Результат такої «самодіяльності» не змусить себе довго чекати. Запущений механізм зламу, швидко приведе пацієнта до лікаря, але на цей раз уже до невропатолога.

Даний фахівець зазвичай безпомилково визначає локацію проблеми, призначає необхідне лікування чи скеровує до реабілітолога.

Результат відчутний і доволі швидкий. Хороший сон, насичений подіями робочий день, багато завершених справ, плани на після робочий час.

Ми це розуміємо, а тому пропонуємо разом виявити і виправити задавнені порушення.

Звертайтесь та будьте здорові!

З повагою, команда "Біхелсі"

Записатись на прийом