Сімейний лікар завжди на зв’язку

01/09/21Сімейний лікар завжди на зв’язку

Ми уже Вам розповідали про сімейного лікаря, його роль та значимість у нашому житті.

Сімейний лікар дає  направлення до вузького спеціаліста, виписує рецепт на доступні ліки, довідку, приймає, вислуховує, оглядає, призначає і пояснює лікування пацієнту.

Але, крім того, сімейний лікар - це вірний друг, надійний порадник, котрий приходить на допомогу в непростий момент. Одними з основних якостей є вміння вислухати, достукатись до найскладнішого і закритого в собі пацієнта. Стосунки між лікарем та Вами мають бути комфортними та відкритими.

Тому однією з переваг сімейної медицини - лікар спостерігає за всією родиною від народження і протягом усього життя, знає про спадкові хвороби, імунітет, «слабкі» місця конкретної людини та конкретної сім’ї. Від його дій і вміння займатись профілактикою та вчасною діагностикою залежить майбутнє не одного покоління.

Уклавши декларацію із нашим сімейним лікарем пацієнти можуть:

  • отримати направлення на безкоштовний загальний аналіз крові, загальний аналіз сечі, глюкозу та загальний холестерин;
  • отримати направлення на діагностичні процедури, ЕКГ, консультацію вузьких спеціалістів, госпіталізацію в стаціонар;
  • отримати рецепт на ліки по програмі «Доступні ліки»;
  • пройти профілактичні медогляди та планову вакцинацію;
  • при потребі отримати різноманітні довідки (в садок, школу, навчальний заклад, басейн) та листок непрацездатності.

Повідомляємо, що 01.09.-30.09.2021р. діє пропозиція «Уклади декларацію із сімейним лікарем та отримай знижку 15% на всі платні послуги, а також цілодобову онлайн підтримку». Така пропозиція буде діяти тільки у вересні, тому встигніть скористатись.

Приємно усвідомлювати, що в будь-який момент можна покластись на свого сімейного лікаря, проконсультуватись за потреби, отримати пораду, і точно бути впевненим, що саме твій лікар буде завжди на зв'язку.

Будьте здорові!

Записатись на прийом