"Біхелсі" у Любешові

28/09/21"Біхелсі" у Любешові

Раді повідомити вам гарну новину! Мережа клінік сімейної медицини «Біхелсі» активно розвивається!

І 28 вересня у Любешові відбулось урочисте відкриття медичного закладу мережі клінік сімейної медицини «Біхелсі». Клініка розташована на вулиці Бондаренка, 2.

Нагадаємо, що мережа клінік сімейної медицини «Біхелсі» – це медичні заклади крокової доступності, які надають послуги якісно, швидко, професійно.

На сьогодні працюють 3 клініки у Луцьку (вул. Декабристів, 25, вул. Коперника, 13В, вул. Львівська, 73).

Тож «Біхелсі» у Любешові - вже четвертий медичний заклад мережі клінік на сьогодні!

Святковий настрій, урочиста атмосфера, усміхнені обличчя дружньої команди «Біхелсі» та запрошених гостей, традиційно кульки - кольору радості та щастя.

На відкриття Клініки запросили депутата Любешівської селищної ради Ігоря Корецького.

«Відкриття цієї клініки у нас тут, на Любешівщині, свідчить про  те, що наш регіон інвестиційно привабливий. Ми маємо бажання і людей, що готові працювати, тому відкриті для усіх пропозицій », - сказав Ігор Корецький.

Також привітала присутніх із відкриттям Клініки у Любешові її завідувачка - Аліна Корецька. Вона розповіла, що працівники Клініки вже готові приймати перших пацієнтів. У приміщенні є 3 кабінети: пункт щеплень, кабінет сімейного лікаря та кабінет педіатра.

Клініка «Біхелсі» має свої особливості, переваги та унікальності, пріоритетними з яких є: цілодобове онлайн обслуговування, видача аналізів протягом доби, дистанційний моніторинг і телемедичний кабінет, висококваліфіковані лікарі, яким можна довіряти! Також цінним є швидке обслуговування - без черг! В наш час це дуже актуально.

BEHEALTHY (Біхелсі) – означає «будьте здорові». І приємно радує те, що нас уже знають, і рекомендують. Куди на консультацію – в «Біхелсі», а на обстеження – в «Біхелсі», а подивитись на картини – теж в «Біхелсі».

Більше світлин та інформації від журналістки Район.Луцьк, яка теж завітала на відкриття: https://lutsk.rayon.in.ua/news/435588-u-lyubeshovi-vidkrili-kliniku-simeynoi-meditsini-bikhelsi

Коридори та кабінети медичного закладу у Любешові прикрашають картини з Музею Сучасного Українського Мистецтва Корсаків, які торжественно наповнюють сучасним змістом інтер’єр клініки, а також надихають і дарують надію на гарне майбутнє.

Тож запрошуємо завітати на екскурсію Клінікою «Біхелсі». Тут вас зустрінуть завжди доброзичливий адміністратор, кваліфіковані лікарі, а також привітна завідувачка Клініки пані Аліна Корецька.

 

смт. Любешів, вул. Бондаренка, 2

095 537 44 79

Бережіть себе та своїх рідних!

Записатись на прийом