Перший Волинський форум медичних інновацій

Перший Волинський форум медичних інновацій

Гаврилов Дмитро Юрійович представив Біхелсі на Першому Волинському форумі медичних інновацій у Луцьку, який нещодавно відбувся. 

Метою форуму було створення механізмів співпраці між владою, наукою, бізнесом та громадськістю для впровадження інновацій в медицинській галузі України. 

Захід об'єднав більше 100 учасників як в офлайн, так і в онлайн форматах. Серед учасників були представники різних областей України та лікарні Херсонщини, а також представники бізнесу, міжнародних донорів та місцевої влади.

Мета форуму полягала в забезпеченні якісної та доступної медичної допомоги для мешканців області. Організаторами заходу стали Агенція регіонального розвитку Волині, управління охорони здоров'я Волинської обласної державної адміністрації, та компанії "Askep.net" та "MISU". Під час форуму були представлені інноваційні розробки у медицині, які можуть полегшити роботу лікарів і покращити підтримку здоров'я населення.

Засновники українських ІТ-компаній "MISU" та "Askep" поділилися своїм досвідом та інноваційними рішеннями в медицині. Форум дав можливість учасникам обговорити шляхи впровадження цифрових та інноваційних рішень в українській медицині. Крім того, обговорювалася ідея створення громадської спілки "Кластер медичних інновацій".

Записатись на прийом