Нова філософія медицини: у Луцьку відкрили першу клініку «Behealthy»

30/11/20Нова філософія медицини: у Луцьку відкрили першу клініку «Behealthy»

Нова філософія медицини: у Луцьку відкрили першу клініку «Behealthy»

Компанія «VolWest Group» започаткувала нову франшизу – мережу приватних медичних закладів «Клініка сімейної медицини «Behealthy».

Перший такий заклад відкрили у Луцьку 27 листопада за адресою вулиця Декабристів, 25.

Нову клініку важко пропустити через фасад м’ятного кольору на першому поверсі старої п’ятиповерхівки, великі вікна та яскраво підсвічену вивіску. За вхідними дверима пацієнта зустрічає аналог реєстратури більше схожий на рецепцію готелю. Білосніжний стіл з логотипом лікарні, за яким сидить медсестра. Зліва – кабінет медичного директора закладу Івана Гусака.

«Клініка «Behealthy» – це медичний заклад, який працює з дотриманням традиційних правил і норм, але водночас вводить деякі інновації. На наше сподівання, це допоможе пацієнтам отримувати ефективніше лікування та реабілітацію», – зазначив Іван Гусак.

Ще до початку основної частини заходів до клініки зайшла бабуся.

«– І шо це тут у вас, лікарня?

– Так, лікарі працюють. Як поліклініка, але приватна.

– То платна виходить?

– Ну так, платна, приватна лікарня.

– І скільки прийом коштує?

– 350 гривень.

– Ой, то не для пенсіонерів. Ну нічого, всім за шось жити треба. Хай вас Бог благословляє!»

Урочиста частина відкриття з промовами й перерізанням стрічки проходила перед входом, який прикрасили жовтими й білими кульками. Близько 20 людей прийшли побачити новий заклад. Включно з тими, які сприяли його відкриттю.

«Ми запалюємо зорі нових ідей, щоб зробити світ яскравішим. Сьогодні ми запалюємо ще одну таку зірочку. Це наша така традиція – ми перші відкрили тижневик у Луцьку, який переріс у «CID Media Group», ми перші відкрили супермаркет на Західній Україні, який сьогодні переріс у найбільшу франчайзингову мережу, ми багато що робили перші. Цей заклад – це нова філософія медицини. Сьогодні ми даємо місце, де люди будуть мати доступ до світового рівня медицини», – сказав генеральний директор VolWest Group Віктор Корсак.

Стрічку перерізали і запросили гостей на екскурсію клінікою. Невеликий хол зі столом реєстрації, довгий коридор з біло-зеленими табличками біля дверей та світлими стінами з легким салатовим відтінком. Їх прикрашають картини українських художників з фонду Музею Корсаків.

У клініці працюють сімейні лікарі, а також лікарі вузької спеціалізації: кардіологи, невропатологи, дерматовенеролог, ендокринолог, гінеколог, судинний хірург, педіатр, є палата денного стаціонару, сучасне УЗД обладнання компанії Siemens, та маніпуляційна. Гнітючого відчуття, притаманного всім лікарням, тут немає.

Унікальністю клініки є три аспекти:

  • Широке використання телемедичних консультацій, завдяки чому в пацієнтів буде можливість отримати онлайн-консультацію в провідних українських лікарів з Луцька, Тернополя, Львова та Києва.
  • Функціонування центру моніторингу здоров’я, в якому лікар матиме можливість дистанційно отримувати інформацію про стан здоров'я пацієнта, дані автоматично передаватимуться безпосередньо в електронну медичну карту.
  • Відкриття центру реабілітації хворих після COVID-19, в якому пацієнти зможуть отримати комплекс легеневих, психологічних, терапевтичних та інших реабілітаційних заходів.

Після екскурсії всім гостям вручили гарно (і відповідно до карантинних вимог) запаковані апельсини з зеленою стрічкою.

https://lutsk.rayon.in.ua/news/320617-nova-filosofiia-meditsini-u-lutsku-vidkrili-pershu-kliniku-behealthy

Записатись на прийом