Консультація онлайн!

03/03/21Консультація онлайн!

Щоб пройти будь-яку діагностику – немає потреби відпрошуватися з роботи або виходити з дому і витрачати свій час.

Лікарі клініки сімейної медицини «BEHEALTHY» (Біхелсі) відтепер консультують онлайн в спільному проекті з Doc.ua

Ви можете зконтактувати з фахівцями за напрямками:

  • Інна Анатоліївна Омельчукневропатолог. За плечима 23 роки досвіду. Лікар регулярно проходить курси підвищення кваліфікації, відвідує конференції, вебінари, знайомиться з методами обстеження, лікування і ведення неврологічних хворих в лікувальних установах Польщі, Німеччини. Цікавиться неврологією, рефлексотерапією, гірудотерапією.
  • Сергій Віталійович Романюкакушер-гінеколог, гінеколог, онколог, УЗД-фахівець. Лікар вищої категорії. 26 років досвіду. Проводить операції на органах малого тазу, УЗД діагностику, кольпоскопію, діагностичні маніпуляції в порожнині матки, а також лікування захворювань шийки матки та терапію захворювань жіночих статевих органів.
  • Олена Вікторівна Боднарпедіатр, неонатолог, інфекціоніст. 10 років досвіду. Напрямок практичної діяльності лікаря: ведення дітей з народження; консультування з питань вакцинації, вигодовування, оцінки фізичного і нервово-психічного розвитку дитини; консультування дітей з захворюваннями респіраторного тракту, шлунково-кишкового тракту, дитячих інфекцій; робота за стандартами доказової медицини.

Медицина повинна бути зручною!

Цінуйте свій час та використовуйте його із користю та у своє задоволення!

__________________

Деталі і лікарі тут

https://doc.ua/audio/

Записатись на прийом