Клініка сімейної медицини майбутнього

26/11/20Клініка сімейної медицини майбутнього

"Клініка сімейної медицини "Біхелсі" - це багатопрофільна сімейна клініка, яка надає широкий спектр медичних послуг для дорослих та дітей.

В центрах клініки працюватимуть як лікарі загальної практики – сімейної медицини, так і лікарі вузької спеціалізації: кардіологи, невропатологи, дерматовенеролог, ендокринолог, гінеколог, судинний хірург, педіатр та ін..

Також в закладі надаватимуть послуги УЗ діагностики на сучасному обладнанні компанії Siemens.

Унікальністю мережі клінік буде:

  • Широке використання телемедичних консультацій, завдяки чому в  пацієнтів з’явиться можливість отримати онлайн-консультацію в провідних лікарів з України та світу.
  • Функціонування центру моніторингу здоров’я, в якому лікар матиме можливість дистанційно отримувати інформацію про стан здоров'я пацієнта, дані автоматично передаватимуться безпосередньо в електронну медичну карту.
  • Відкриття центру реабілітації хворих після Ковід-19, в якому пацієнти зможуть отримати комплекс легеневих, психологічних,  терапевтичних та інших  реабілітаційних заходів.

Клініка працюватиме щоденно, щоб надавати якісну первинну і вторинну допомогу жителям та гостям Луцька.

Загалом в планах Volwest Group є відкрити понад 100 медичних клінік сімейного спрямування крокової доступності, частина із яких буде працювати на засадах франчайзингу.

Записатись на прийом